Egy konyhatündér kalandjai

Gasztro és DIY ötletek

DIY Főzött sóliszt gyurma

2016. november 10. 18:22 - Edi994

A recept:
25 dkg liszt
2 ek só
2 ek olaj
1 kk citromsav
ételszínezék

Addig gyúrjátok amíg egynemű anyag nem lesz belőle. Tartsátok hűtőben és akkor nagyon sokáig eláll! :)

Jó szórakozást!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://konyhatunder-kalandjai.blog.hu/api/trackback/id/tr9811948719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása