Baracklekvárral az igazi! *.*
Hozzávalók:
- 300 g liszt
- 170 g porcukor
- 20 g vaníliás cukor
- 250 g margarin
- 8 db tojássárgája
- csipet só
Elkészítés:
A margarint és a porcukrot habosra keverjük robotgéppel, legalább 15 percig. Mehet bele a vaníliás cukor és a só. Ezután a tojássárgákat egyesével adjuk a kihabosított krémhez. A robotgépet fakanálra cseréljük és belekeverjük a lisztet. Habzsákba tesszük a tésztát és 20 ft-os nagyságú köröket nyomunk a tepsibe. Addig sütjük 180 fokos sütőben, amíg az alja színt nem kap.
VIGYÁZZATOK! Nagyon gyorsan készen van és hirtelen megéghet! Nem kell barnára sütni!
Az elkészült korongokat baracklekvárral, habzsák segítségével megtöltjük és olvasztott csokoládéval fecskendezzük. :)
Jó étvágyat! :)